SCAUNE BIROU DE INALTA PERFORMANTA

HÅG Capisco
o alegere versatila pentru spatii de birou functionale si creative
SCAUNE OFFICE
RH New Logic

Scaune de birou ergonomice – Solutii ergonomice profesionale pentru spatii office

Facem eforturi permanente pentru a va oferi o selectie consistenta in zona mobilierului profesional de birou. In oferta noastra gasiti: scaune birou, scaune de lucru, scaune rotative sau fixe, scaune de laborator, scaune profesionale ESD, scaune pentru persoane cu nevoi speciale, scaune de inalta performanta pentru utilizare intensiva 24/7, scaune ergonomice cu design functional si mecanisme fiabile, birouri reglabile pe inaltime, canapele modulare, mobilier acustic, set complet Home Office, diverse solutii pentru spatii de lucru ergonomice si functionale. Mobilier de birou realizat in UE, cu garantie de pana la 10 ani.

scaun ergonomic reglabil
Inchide

ADAPT 24H

1.566 
scaun birou piele cu tetiera
Inchide

Axia Vision 24/7

1.400 
scaun birou spatar inalt
Inchide

GIGA

792 

scaun V6 / prezentare VIDEO

Asezati-va…dar nu oricum. Luati loc la birou pe scaunul ergonomic potrivit.

Investiția într-un scaun de birou este o investiție în tine. Cu toate acestea, nu fiecare scaun este conceput pentru a se potrivi oricarei persoane. Sunt mulți factori de luat in considerare atunci când alegeți un scaun confortabil, care sa va ofere suport si sa fie potrivit pentru Dvs.

Suntem un magazin online complet specializat in solutii ergonomice pentru spatii de birou. Avem in oferta diverse categorii de mobilier de birou si  o gama diversificata de scaune office pentru a vă menține asezati confortabili la birou: scaune de birou din piele, scaune cu spătar înalt, scaune de proiectare, scaune pivotante sau rotative, scaune cu spatar din plasă sau mesh, scaune pentru birouri reglabile, scaune de buget, scaune lounge sau de relaxare, scaune directoriale, scaune industriale, scaune ortopedice, scaune vizitator, scaune active, scaune speciale, scaune profesionale, scaune de perfomanta, scaune gaming…

Suntem distribuitor autorizat HAG, Profim, Aeris, Tronhill, Vank, Cube Design, Mara si multi altii. Cu un angajament permanent de a oferta doar cele mai bune scaune de birou si cele mai căutate mărci din categoria de scaune ergonomice. Pentru a afla mai multe, vizitați Ghidul nostru de cumpărare a scaunului ergonomic pentru mai multe detalii despre cum să alegeți cea mai bună soluție pentru Dvs.

Dacă sunteți un profesionist la birou care petrece peste opt ore pe zi la birou, un scaun confortabil de birou este cel mai important partener al dvs. la locul de muncă. Când căutați scaunul potrivit care să aibă grija cu adevarat de spatele Dvs, asigurați-vă că faceți cumpărături din surse care vă oferă toate opțiunile și un serviciu suport pentru clienti care sa va ajute sa găsiti scaunul care va oferă confort și suport pe tot parcursul zilei. Dacă vă putem ajuta în orice mod, vă rugăm să ne sunați sau să ne trimiteți un e-mail. Ne-ar plăcea să vă ajutăm să vă gasiti scaunul potrivit pentru nevoile Dvs.

BRAND
Tronhill
Aeris
Girofelx
Spinalis
Rbm
Borg
Lt Form
Narbutas
Koplus
Ply
Guialmi
Throna
Cube
Hag
Mara
RH
Profim
BMA
Mute Design
Vank