SCAUNE DE INALTA PERFORMANTA

HÅG Capisco
o alegere versatila pentru spatii de birou functionale si creative
SCAUNE OFFICE
RH New Logic

Solutii ergonomice profesionale pentru spatii office

Facem eforturi permanente pentru a va oferi o selectie consistenta in zona mobilierului profesional de birou. In oferta noastra gasiti: scaune birou, scaune de lucru, scaune rotative sau fixe, scaune de laborator, scaune profesionale ESD, scaune pentru persoane cu nevoi speciale, scaune de inalta performanta pentru utilizare intensiva 24/7, scaune ergonomice cu design modern si functii individuale de reglare, birouri reglabile pe inaltime, canapele modulare, mobilier acustic, diverse solutii pentru spatii de lucru ergonomice si functionale. Scaune profesionale cu diverse aplicatii, in medii industriale si comerciale, produse in UE, cu garantie de pana la 10 ani.

Scaune Office (105)

Scaune Vizitator (56)

Scaune Directoriale (33)

Scaune Conferinta (37)

Scaune Lounge (13)

Scaune Active (16)

Scaune Inalte (7)

Scaune Sit-Stand (7)

Scaune ergonomice de birou

Suntem specializati in solutii ergonomice pentru spatii de birou. Avem in oferta diverse categorii de mobilier de birou si  o gama diversificata de scaune office pentru a vă menține asezati confortabili la birou: scaune de birou din piele, scaune cu spătar înalt, scaune de proiectare, scaune pivotante sau rotative, scaune cu spatar din plasă sau mesh, scaune pentru birouri reglabile, scaune de buget, scaune lounge sau de relaxare, scaune directoriale, scaune industriale, scaune ortopedice, scaune vizitator, scaune active, scaune speciale, scaune profesionale, scaune de perfomanta, scaune speciale, scaune tenhice specializate.

Vank V6 / prezentare VIDEO

scaun office cu manere
Inchide

BODYFLEX

670 
scaun perna ergonomica
Inchide

FIL

690 
scaun rotativ piele inalt
Inchide

RANZ II

668 
Scaun ergonomic birou
Inchide

V6

510 

Asezati-va...dar nu oricum. Luati loc la birou pe scaunul care vi se potriveste.

Investiția într-un scaun de birou este o investiție în tine. Cu toate acestea, nu orice scaun este conceput pentru a se potrivi fiecarui utilizator. Sunt mulți factori de luat in considerare atunci când alegeți un scaun de birou confortabil, care sa va ofere suport si sa corespunda corpului Dvs.

Suntem distribuitor autorizat HAG, Profim, Aeris, Tronhill, Vank, Cube Design, Mara si multi altii. Cu un angajament permanent de a oferta doar cele mai bune scaune de birou si cei mai căutati producatori de scaune ergonomice. Dacă sunteți un profesionist la birou care petrece peste opt ore pe zi la birou, un scaun confortabil de birou este cel mai important partener al dvs. la locul de muncă. Când căutați scaunul potrivit care să aibă grija cu adevarat de spatele Dvs, asigurați-vă că faceți cumpărături din surse care vă oferă toate opțiunile și un serviciu suport pentru clienti care sa va ajute sa găsiti scaunul care va oferă confort și suport pe tot parcursul zilei.

HOME OFFICE

Ergonomie, stil si culoare pentru biroul de acasa.
scaune de birou Flokk

SCAUNE PREMIUM

Design exclusiv. Confort absolut. Garantie 10 ANI

SCAUNE ACTIVE

Un nou concept. Mobilitate la birou. Active Seating de la AERIS Germania.
scaune active Aeris Germania

Scaune industriale pentru diverse sectoare de activitate

Scaunele de lucru sunt soluția perfectă pentru stațiile de lucru de producție. Acestea stabilesc standardul în ceea ce privește libertatea de mișcare, rezistența și calitatea ergonomică. Datorită unei selecții optime de materiale și a tehnologiei de îmbinare, scaunele industriale, conforme cu ESD, previn încărcarea electrostatică la stațiile de lucru electronice, oferind astfel protecție pe termen lung pentru componentele extrem de sensibile. Scaunele de lucru pentru medii sterile tip CleanRoom sunt certificate ca fiind lipsite de emisii, evitând astfel în mod fiabil orice contaminare a produselor și proceselor. Designul igienic special dezvoltat, suportul specific pentru pozițiile care se găsesc în mod obișnuit în lucrările de laborator și construcția compactă a scaunelor de laborator garantează condiții optime într-un mediu de lucru ultramodern. Scaunele suport pentru lucru in picioare oferă ajutor în orice mediu de lucru în care angajații trebuie să fie în picioare. Acestea oferă o libertate de mișcare valoroasă și sunt, de asemenea, ușor de transportat sau depozitat.

SCAUNE DE LUCRU

Scaune specializate cu anumite caracteristici pentru diverse domenii. Utilizate in industrie, cercetare, medical, educatie, retail.
PARTENERI
Rbm
Borg
RH
Vank
Mara
BMA
Spinalis
Cube
Profim
Guialmi
Moll
Hag
Girofelx
Aeris
Throna
Mute Design
Tronhill
Koplus
Ply